30 august 2009

Hääd hakklihapallid

Nende hakklihapallidega juhtus järgmine lugu - olime maal ja mees käis naabrite juures, kus pakuti kohe ka loomulikult söögipoolist. Tubli mehena loobus ta aga pakkumisest, kuna muidu äkki ma pahandan, et on kõhu juba täis söönud (ise teadmata, mida ma lõunasöögiks valmistan). Naabrimehed olid seepeale kadedalt arvanud, et ju ma kartuliputru ja kotlette teen. Ja üllatus oli suur, kui mees koju jõudis - olidki peaaegu kotletid :)

* 500g kodust hakkliha
* 1 sibul
* 2 muna
* 6sl riivsaia

Lisa toorele hakklihale munad, peeneks tükeldatud sibul ja riivsai. Sega ühtlaseks massiks. Vormi hakkliha segust väikesed pallid ja küpseta 225-kraadises ahjus umbes 30 minutit või kuni pallikesed on juba kuldpruuni jumega. Serveeri kartulipüreega.

0 comments: