01 märts 2010

Spagetid kõrvitsa ja suitsumaitselise juustuga

Mõned nädalad tagasi proovisin Anni Arro uues Komeedi kohvikus spagette kõrvitsa ja kitsejuustuga, aga midagi jäi nagu puudu. Maitse jäi vist minu jaoks veidi lahjaks, kuigi koostisained olid väga-väga head. Seega otsustasin katsetada omamoodi ja lisasin veel viimase karbikese Saaremaa metsadest korjatud kukeseeni ja tugevamat maitset andvat Kadaka suitsujuustu. Mulle maitses nii rohkem :) Väga eestipärane, aga ometi veidi uuemal moel.


Kahele:
* spagetid
* 3dl kukeseeni
* veidi võid
* 3dl marineeritud kõrvitsat
* 100g kodujuustu
* 50g Kadaka või muud suitsujuustu
* soola, pipart
* hernevõrseid


Keeda spagetid al dente. Prae (või kuumuta külmutatud) kukeseened väheses võis ja lisa ka peeneks hakitud kõrvitsatükid. Seejärel lisa spagetid, mõlemad juustud ja lase seguneda. Maitsesta vähese soola ja pipraga ning serveeri roheliste hernevõrsetega.

0 comments: