Kui kappi koguneb juba mitu leiba ja tahaks juba ka enda leiva ahju panna, siis on parim variant teha olemasolevatest leibadest üks maitsev magustoit. Nii saab uuele palale ruumi. Mulle meeldib, kui puuvilju on lisatud ohtralt.
* 5 viilu musta leiba
* 3 viilu peenleiba
* 5dl vett
* 1dl ananassi konservi vedelikku
* 2dl konservananassi tükke
* 3 õuna
* 5sl suhkrut
* veidi kaneeli ja muskaatpählit
* näpuotsatäis soola
* serveerimiseks hapukoort
Tükelda leivad (k.a. koorik) ja pane koos veega potti. Kuumuta keemiseni ja lisa ka ananassi konservi vedelik, tükeldatud õunad, ananassi tükid ja suhkur. Hauta aegajalt segades 30 minutit või kuni leivatükid on täiesti kreemjad. Maitsesta ja serveeri hapukoorega.
Sealihapada kartuli ja hapukapsaga
3 päeva tagasi
0 comments:
Postita kommentaar