04 november 2009

Klassikaline kaelakarbonaad ahjukartulitega

Erilist ettevalmistust mittenõudev õhtusöök on mehe lemmik ja tema rõõmuks sai seda möödunud nädalavahetusel ka tehtud (oli ta ju üle pika aja kodus):) Tõeliselt kodune toit, mis sobib tegelikult ideaalselt punase kvaliteetveiniga.

* 500g kaelakarbonaadi
* soola
* pipart
* 2tl Põltsamaa sinepit
* kartuleid
* veidi õli

Koori kartulid ja lõika sektoriteks. Sega ühtlaselt koos soola, pipra ja vähese õliga. Lõika kaelakarbonaad umbes 1cm laiusteks viiludeks, määri sinepiga ja maitsesta soola-pipraga. Aseta kõik koos ahju ja küpseta 200 kraadi juures aegajalt segades 1 tund. Serveeri toorsalatiga.

1 comments:

Eliisa ütles ...

oi, karel oleks tahtnud seal olla siis:)