Kosutav koorene pasta ei saa kunagi ebaõnnestuda. Rammusa koore vastukaaluks lisasin ohtralt köögivilju.
Neljale:
* meelepärast pastat
* 7 suurt šampinjoni
* 0,5 sibulat
* 1 suur porgand
* 1 dl konservananassi koos vedelikuga
* 2 dl kohvikoort
* soola, pipart, tüümiani
* õli praadimiseks
Pane keema vesi ja keeda pasta al dente. Viiluta šampinjonid ja prae väheses õlis u. 5 minutit. Lisa ribadeks lõigatud porgand ja peeneks hakitud sibul ning prae veel. Lisa koor, veidi ananassikompoti vedelikku ja hauta kuni koor omastab seente ja köögiviljade maitse. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga ning lisa segule pasta ja ananassikuubikud.
Sealihapada kartuli ja hapukapsaga
3 päeva tagasi
0 comments:
Postita kommentaar