Võrratu pirukas, mis maitseb ka neile, kes muidu sibulat ei söö. Valmib erilise vaevata ja toidab ära suuremagi seltskonna. (Kohupiima- ja kodujuusturaamatust)
Tainas:
* 250g võid
* 250g kodujuustu
* 4dl jahu
* 0,5tl soola
* 1tl küpsetuspulbrit
Täidis:
* 3 sibulat
* 1tl tüümiani või basiilikut
* 300g kodujuustu
* 200g riivjuustu vm juustu
* 2 muna
* soola, musta pipart
Taina valmistamiseks näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külmikusse. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas suure küpsetusplaadi põhja. Küpseta pirukapõhja 5 minutit. Täidise valmistamiseks kuumuta pannil õli ja või. Lisa viilutatud sibul ning tüümian ja hauta tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde kodu- ja riivjuust ja munad. Maitsesta soola-pipraga. Kata eelküpsetatud põhi täidisega, küpseta veel 30 minutit.
Sealihapada kartuli ja hapukapsaga
3 päeva tagasi
0 comments:
Postita kommentaar