18 oktoober 2009

Täidetud paprikad

Täidetud paprikad on üks meie pere lemmikroogasid ja eriti soodne on neid praegu sügisel teha. Kui tavaliselt küpsetatud köögiviljad mehele ei meeldi, siis paprikatele ei suuda vastu panna isegi tema :) Ja üldse meeldib mulle praegu paprikaid igale poole lisada, sest nad on lihtsalt nii hea magusa maitsega.  Kui näiteks imporditud tomatid on suhteliselt maitsetud, siis Hispaaniast toodud paprikatele peab küll kiitust avaldama.

* 3 punast paprikat
* 200g kanafileed
* 100g toorjuustu
* 1dl toorest riisi
* 2dl vett
* 3sl riivitud juustu
* 3tl riivsaia

* 1tl õli
* karrit, soola, pipart

Prae broilerifilee tükid kergelt mõlemalt poolt, et lõplik valmimine saaks toimuda ahjus. Maitsesta karri, soola ja pipraga. Keeda valmis riis. Sega kausis kokku broileritükid, riis ja toorjuust ning lisa segu puhastatud paprikate sisse. Kõige peale puista riivjuustu ja -saia. Raputa ka  küpsetusvormi põhja riivsaia ning aseta paprikad püstises asendis vormi. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

0 comments: