Seekord leiba tehes, otsustasin seemneid kohe julgelt lisada, et neid ikka näha ja maitsest tunda oleks. Eelmisel õhtul panin juuretise veega hakkama ja laupäeva hommikul võis leivategu alata. Pärast taina valmimist ja "lurtsu" tekkimist (vt täielikku retsepti siit), lisasin:
* 1 väga suure peotäie päevalilleseemneid
* 1 keskmise peotäie seesamiseemneid
* 1 keskmise peotäie mandlilaaste
Pärast taina vormipanemist, silusin pealt õrnalt külma veega ja panin leiva sisse kõik head tunded-soovid. Kuumutasin ahju 250 kraadini, asetasin ahju ka veekausi ja küpsetasin, langetades temperatuuri järgnevalt:
* 250 kraadi juures 20 minutit
* 220 kraadi juures 10 minutit
* 200 kraadi juures 15 minutit
* 180 kraadi juures 30 minutit
Sealihapada kartuli ja hapukapsaga
3 päeva tagasi
0 comments:
Postita kommentaar