24 oktoober 2010

Toorvorstid palsamiäädika ja rosmariiniga

Väga lihtne argipäeva õhtusöök ja kuigi toorvorstid on poolvalmis toode, on nad siiski ühed liharohkemad ja naturaalsemad omasuguste seas. Paned vorstid koos tomatitega ahju ja kõik. Ja milline rosmariini lõhn kodus levib...


* 500g toorvorste lambasooles
* 4 suurt tomatit või samaväärselt kirsstomateid
* 3 küüslauguküünt
* extra virgin oliiviõli
* palsamiäädikat
* soola, musta pipart
* värsket rosmariini


Pane ahjuvormi terved tomatid, toorvorstid, puruks vajutatud küüslauguküüned ja rosmariini okkad? Piserda üle oliiviõli ja palsamiäädikaga. Maitseks natuke soola ja musta pipart. Sega läbi, et maitsed seguneks ja aseta 180 kraadisesse ahju 30 minutiks. Seejärel pööra vorstid ringi ja küpseta veel 15 minutit.

0 comments: