Neid mõnusaid soolaseid muffineid olen viimase kuu jooksul teinud vähemalt viis korda. Algselt Toidutare järgi singi ja juustuga, vahepeal suitsuvorsti ja suitsujuustuga, aga kõige paremad on suitsuvorsti ja tavalise Eesti kõva juustuga. Soolane maitse tuleb hästi välja ja juust teeb muffinid seest pehmeks. Lisaks sellele, et suitsuvorst on mulle viimasel ajal maitsema hakanud, on need muffinid ka teise poole lemmikud.
12 muffinit:
* 5dl jahu
* 2tl küpsetuspulbrit
* 100g riivjuustu
* 100g suitsuvorsti
* 2 muna
* 2dl piima
* 1dl extra virgin oliiviõli
Peale:
* 1dl riivjuustu
* 2tl mooniseemneid
Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga. Lisa riivitud juust ja kuubikuteks lõigatud suitsuvorst. Klopi lahti munad, lisa piim ja õli ning lisa segu ülejäänud koostisosadele. Jaga tainas muffini vormidesse, raputa üle riivjuustu ja mooniseemnetega. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.
Sealihapada kartuli ja hapukapsaga
3 päeva tagasi
0 comments:
Postita kommentaar