* pool punase kapsa pead
* pomelot soovi järgi (või muud tsitruselist)
* peotäis pähkleid ja rosinaid
Salatikaste:
* 3sl oliiviõli
* peotäis pähkleid ja rosinaid
Salatikaste:
* 3sl oliiviõli
* 1sl palsamiveiniäädikat
* 1sl mett
* 1tl kaneeli
* soola
* soola
* sidrunipipart
Viiluta punane kapsas väga kitsasteks ribadeks. Sega oliiviõli, palsamiäädikas, mesi, kaneel, sool ja pipar. Pane kapsas vedelikku ja lase mõni tund kuni üleöö marineerida. Puhasta ja tükelda pomelo ja sega koos pähklite ja rosinatega kapsa hulka.
Viiluta punane kapsas väga kitsasteks ribadeks. Sega oliiviõli, palsamiäädikas, mesi, kaneel, sool ja pipar. Pane kapsas vedelikku ja lase mõni tund kuni üleöö marineerida. Puhasta ja tükelda pomelo ja sega koos pähklite ja rosinatega kapsa hulka.
0 comments:
Postita kommentaar